Vi vil være den bedste LEI-udbyder

LEI-koder er blevet en integreret del af finansverdenen, og service og kvalitet er altafgørende, når folk skal vælge LEI-udbyder.

LEI-koder er blevet en integreret del af finansverdenen, og service og kvalitet er altafgørende, når folk skal vælge LEI-udbyder. Vores målsætning er at levere en enestående service og en prissætning, der gør os det naturlige valg for alle, der har brug for en LEI-kode.



Kvalitet og god kundeservice

Selve oprettelsen af en LEI-kode er den laveste fællesnævner for alle udbydere. For os i Global FinReg ligger der langt mere i det end det. Vi har en målsætning om at være den bedste LEI-udbyder på markedet, og vi bestræber os hver dag på at levere udi driftssikkerhed og førsteklasses kundeservice.

Det betyder først og fremmest, at det er både nemt og hurtigt at bestille en LEI-kode hos os. Når du er oprettet som kunde på vores platform, kan du vælge selv at forny din LEI-kode. Du kan også vælge automatisk fornyelse, hvilket betyder, at vi gør det for dig og sender dig en faktura.

Når din LEI-kode er registreret hos os, skal du ikke bekymre dig om at opdatere eller vedligeholde dine virksomhedsinformationer. Vi gør det for dig ved løbende at hente opdateringer fra Virk og Finanstilsynet. Den løbende opdatering af din LEI-kode er inkluderet i prisen og koster ikke ekstra.



Vores kunder sparer tid og penge

Tid er penge. Det er et uomtvisteligt faktum for alle virksomhedsejere - og det er uanset, om virksomheden er stor eller lille.

Din tid er vigtig, og vores forretningsmodel er derfor baseret på princippet ‘full service’. Vi investerer løbende i vores platform, så den er så brugervenlig og intuitiv som mulig. Vi ved, at det sparer dig både tid og bekymringer.

Når vi har ansvaret for din LEI-kode, kan du trygt stole på, at den altid er gyldig og lever op til de gældende lovkrav. Og hvis vi har spørgsmål undervejs, kontakter vi dig - ligesom du altid kan ringe til os.



Den billigste LEI-kode er ikke den bedste

Måske tænker du, at du bare vil have en billig LEI-kode, og at du er ligeglad med driftsikkerhed og god kundeservice. Men tænk over det et øjeblik: hvis du kan få det uden at betale mere for det, hvorfor så ikke vælge det?

Der findes mange uhæderlige LEI-udbydere. Nogle af dem udgiver sig for at være danske, selvom de ikke er det. Du kan læse mere om fordelene ved at vælge en dansk LEI udbyder her.

Andre udbydere tilbyder LEI-koder til langt under markedsprisen. Nogle tilbyder sågar gratis LEI-koder i et forsøg på at tiltrække nye kunder. Det gør de, fordi de er i fare for at gå konkurs og håber på at sælge sig selv til højestbydende. Som deres kunde kan du risikere, at dine virksomhedsdata ender i hænderne på en ukendt tredjepart.

Vi har tidligere skrevet om, hvorfor billigst ikke er bedst, når det kommer til at vælge en LEI-udbyder. Du kan læse mere i artiklen, Billigst er ikke altid bedst.



Vores målsætning om kvalitet og kundeservice

Global FinReg blev grundlagt i 2017, og lige fra starten har vi haft en målsætning om at være den bedste LEI-udbyder.

Det gør vi ved at levere en kombination af kvalitet og god kundeservice, så det er nemt og problemfrit for dig at følge lovgivningen om at have en gyldig LEI-kode. Så kan du fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig.

Kontakt os her, hvis du har brug for hjælp til at registrere, forny eller flytte en LEI-kode.

Insights

Forlang mere af din LEI-udbyder

Vi taler med mange banker, hedgefonde og formueforvaltere. De har oplevet frustrationer med deres LOU på grund af dårlig kommunikation og ditto kundeservice. Kræv mere af din LEI udbyder.

Kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig!