Søg LEI-kode - læs om effektiv søgning og administration af LEI-koder

Vores søgefunktion er brugervenlig og lader dig søge blandt alle registrerede LEI-koder og se deres data.

LEI-koder (Legal Entity Identifiers) er unikke identifikationsnumre, der bruges til at identificere juridiske enheder og virksomheder over hele verden. Formålet med LEI-koder er at sikre gennemsigtighed og minimere risici relateret til finansielle transaktioner og rapportering. I denne artikel introducerer vi dig til en innovativ global LEI-søgemaskine, der gør det nemt for dig at slå LEI-koder op og få adgang til vigtige virksomhedsoplysninger.



Søg efter LEI-koder


Vores globale LEI-søgemaskine er brugervenlig og giver dig mulighed for at søge efter alle registrerede LEI-koder og se deres data. Det betyder, at du kan se, hvilke af din virksomheds oplysninger, der er offentligt tilgængelige, samt slå virksomheder op og få den indsigt, du har brug for. Denne funktion er især nyttig til bekræftelse af nye eller potentielle forretningspartnere og kunder, fordi du hurtigt kan sikre dig, at de er, hvem de udgiver sig for at være.

De vigtigste ting ved LEI-koder er 1) deres gyldighed og 2) de registrerede oplysninger.

Ved at bruge søgefunktionen kan du se status og gyldighedsperiode for enhver LEI-kode i søgeresultaterne. Hvis din LEI-kode er udløbet, eller hvis den er tæt på at udløbe, kan du forny den direkte fra dens LEI-side - også selvom du har glemt, hvor du tidligere har registreret din LEI-kode. Dette sparer dig tid og besvær og sikrer, at din virksomhed altid har en gyldig LEI-kode, der opfylder lovkravene.




Du har mulighed for at linke direkte til din LEI-kode ved at kopiere URL'en til din LEI-side. Dette er en smart måde at vise andre, at din virksomhed har en gyldig og opdateret LEI-kode. Ved at linke til din LEI-kode, er det nemt for andre at verificere din virksomheds identitet og finde relevante oplysninger.

Alle data i vores globale LEI-søgning hentes fra GLEIF's LEI-database og lokale virksomhedsregistre for at sikre nøjagtighed. På denne måde får du altid det mest nøjagtige øjebliksbillede af de virksomheder, du leder efter.



Tjek dine virksomhedsinformationer

Det er vigtigt for gyldigheden af din LEI-kode, at dine virksomhedsoplysninger registreres korrekt. Du kan kontakte os her, hvis du ønsker, at vi gennemgår dine oplysninger. Hvis nogen af dine virksomhedsoplysninger er forkerte, eller hvis din LEI-kode skal fornyes, tager vi os af det med det samme.



Søgefunktionens mange anvendelser

Du kan bruge vores LEI-søgemaskine til flere ting:

  • Søg efter LEI-koder
  • Få adgang til vigtige oplysninger om virksomheder overalt
  • Se offentligt tilgængelige virksomhedsoplysninger
  • Forny udløbne LEI-koder
  • Link til din LEI-kode
  • Opbevar alle dine LEI-oplysninger på ét sted

Klik her for at få adgang til vores globale LEI-søgning og slå en LEI-kode op.

Insights

Kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig!