Søg efter LEI-koder og få virksomhedsopdateringer

Vi har lavet en søgeside, hvor man kan søge på alle globale firmaer, der har en LEI-kode. Du kan også tilmelde dig opdateringer.

Vi har lanceret en søge-funktion, hvor du kan søge på enhver global virksomhed med en LEI-kode. Resultatet af søgningen afspejler altid de nyeste informationer om den enkelte virksomhed. Du kan også tilmelde sig opdateringer og få besked, hvis virksomhedens informationer ændrer sig.

Du kan også bruge søgefunktionen til at finde din egen LEI-kode. Hvis den er udløbet, eller hvis den er tæt på udløb, så kan du igangsætte en fornyelse af din LEI-kode fra søgesiden.



Du kan læse mere om, hvorfor det er så vigtigt at have en gyldig LEI-kode i vores artikel, ‘Derfor er LEI-koder så vigtige.’



Hvad er en LEI-kode?


En LEI-kode fungerer som et globalt forretnings-ID, der entydigt identificerer juridiske enheder, der foretager finansielle transaktioner, dvs. køb eller salg af aktier, obligationer og andre værdipapirer. Det er obligatorisk for alle firmaer, der foretager sådanne finansielle transaktioner, at have en LEI-kode.

Læs mere om LEI-koder i vores artikel, ‘Hvad er en LEI-kode?



Søg på alverdens LEI-koder


Det er nemt og hurtigt at finde LEI-koden for enhver global virksomhed med vores søgefunktion. Du skal blot indtaste firmaets navn, LEI-kode eller forretnings-ID, og vælge det ønskede firma blandt søgeresultaterne. Herefter kan du se oplysninger såsom firmaets juridiske navn og adresse, registreringssted, jurisdiktion, virksomhedsform, og registrerings- og udløbsdatoen for firmaets LEI-kode.



Forny din LEI-kode på få sekunder


Er din LEI-kode ved at udløbe? Vi vil gerne være med til at gøre det så nemt for dig som muligt at forny din LEI-kode. Det gælder også, selvom den måske er registreret hos en anden udbyder. Du kan derfor igangsætte en fornyelse via vores søgeside. Vi guider dig gennem processen og hjælper med at sikre, at din LEI-kode er gyldig, og at du dermed overholder den gældende lovgivning.



Kontakt os her, hvis du har brug for hjælp til at registrere en LEI-kode, forny din LEI-kode, eller flytte din LEI-kode.



Tilmeld dig virksomhedsopdateringer


Hvis du gerne vil holde øje med ændringer i et specifikt selskab, så kan du tilmelde dig vores virksomhedsopdateringer. Så får du automatisk besked, når der sker ændringer fx udi virksomhedens ejerskab eller kontaktinformation.


Det kan også være, at du gerne vil holde et vågent øje med din egen LEI-kode eller virksomhed? I så fald er det en god ide at tilmelde dig vores opdateringer. Du tilmelder dig virksomhedsopdateringer ved at klikke her og søge på din egen virksomhed.



Du kan tilgå vores LEI artikler ganske gratis


Hvis du gerne vil fordybe dig yderligere i LEI-universet, kan du tilgå vores Insights artikler her.


Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi deler vores perspektiv på alt fra de grundlæggende begreber til hvad der sker iht. den globale udvikling og lovgivning.


Global FinReg er Danmarks førende LEI-udbyder. Vi har eksisteret siden 2017, og vi vil gerne dele de indsigter, vi har tilegnet os gennem årene. Det er vores håb, at vi kan hjælpe folk med at forstå, hvordan LEI-koder påvirker deres virksomhed og vores fælles interesser.


Du kan besøge vores søgeside her og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Insights

Kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig!