Få gratis data-eftersyn på din LEI-kode

Det er afgørende, at din LEI-kode er gyldig og opdateret. Lad os gennemgå dine virksomhedsdata og sikre, at de lever op til den gældende lovgivning.

Vigtigheden af høj datakvalitet udi LEI-koder


Globalisering og digitalisering har øget samarbejdet og handlen på de finansielle markeder. Etableringen af det globale LEI system efter finanskrisen i 2008 og introduktionen af LEI-koden spiller en nøglerolle i dette.

En LEI-kode kan entydigt identificere enhver global juridisk enhed, der foretager finansielle transaktioner. Virksomheder benytter LEI-koder til at vurdere og reducere deres risici, samt optimere deres operationer.

Myndighederne kan også bruge LEI-koder til at overvåge finansmarkederne. Brugen af LEI-koder er blevet standardpraksis og en integreret del af finansverdenen.

Du kan læse mere om LEI-koder i vores Insights section eller udforske vores FAQs.




Høj datakvalitet på LEI-koder hos Global FinReg


Vi sikrer, at din LEI-kode altid indeholder korrekte oplysninger ved at indsamle og validere virksomhedsdata på to niveauer:

  • Niveau 1 - som relaterer til den juridiske enhed
  • Niveau 2 - som relaterer til ejerskab og struktur

Vores data er indhentet via en API, der er koblet til både **Erhvervsstyrelsen **og **Finanstilsynet **i Danmark, samt relevante erhvervsregistre i lande som Sverige, Norge, Storbritannien, Estland, Letland, Cypern, Indien, og Australien.

Disse data sendes til GLEIF, som har en søgbar database for alle LEI-koder i verden. Derudover opdaterer vi løbende dine virksomhedsdata, hvis der foretages ændringer, mens andre udbydere kun opdaterer data i forbindelse med den årlige LEI-kode fornyelse.

Læs mere om niveau 1 og 2 data i vores artikel, ‘Vi leverer præcise LEI til identifikation af juridiske enheder’ her.




Vores kunder er både små og store virksomheder


Vi håndterer LEI-koder for alle typer virksomheder, små såvel som store. Vores kunder inkluderer bla. investeringsforvaltningsselskaber, herunder Investeringsforeninger (UCITS) og Alternative Investeringsforeninger (AIF). Vi samarbejder endvidere med nogle af verdens største investeringsforvaltningsselskaber og sikrer, at deres ‘fund strukturer’ er korrekt opsat og linket i GLEIF, så de ikke oplever afbrydelser i deres finansielle transaktioner eller risikerer sanktioner fra myndighederne.



Førsteklasses kundeservice


Som kunde hos os sparer du tid og besvær, fordi du ikke skal bekymre dig om dine LEI-koder. Vi opdaterer løbende dine virksomhedsdata, så din LEI-kode altid er gyldig, og du ikke risikerer afbrydelser i dine finansielle transaktioner. Du kan også stole trygt på, at du til enhver tid overholder den gældende lovgivning.

Ring eller skriv til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Vi tilbyder gratis gennemgang af dine virksomhedsdata og flytning af din LEI-kode til vores.

Vi anbefaler, at du inkluderer din LEI-kode på din hjemmeside og linke til dine oplysninger hos os, så alle kan se, at du har en gyldig LEI-kode. Du kan finde link og billede af din LEI-kode her.


Insights

Kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig!