Er LEI et vendepunkt for AML?

Global Finregs CEO er på The Laundry-podcasten

Oversikt

    David Silverman, administrerende direktør i Global Finreg, dukket nylig opp på "The Laundry"-podcasten. Lytt til det og hør ham forklare hvordan Legal Entity Identifier (LEI)-systemet kan hjelpe med Know Your Client (KYC), Anti-Money Laundering (AML), M&A og til og med risikovurdering. Han snakker også om vLEI’er og hvordan de kommer til å være en game changer for blockchain-integrasjon og kryptoaktiva.

    Da David gjorde sitt intervju på «The Laundry», ble han minnet på hvordan det var å leve gjennom finanskrisen i New York i 2008. Det var mildt sagt en turbulent tid. Behovet for en Global Business Identifier (aka LEI) ble påtrengende i kjølvannet av krisen og sammenbruddet til Lehman Brothers. En LEI sikrer at du vet nøyaktig hvem du har å gjøre med, hvem som eier hvem og hvem som er det direkte og ultimate morselskapet. Det er den beste måten å identifisere selskapers globale forbindelser og å "følge pengene" over landegrensene.

    Du kan lytte til podcasten ved å klikke på en av lenkene nedenfor:

    Spotify Link

    You Tube Link

    Apple Podcast





    Legal Entity Identifiers (LEI) gir åpenheten innenfor enhetsstrukturer som manglet i 2008. Hos Global FinReg ønsker vi å hjelpe med å finne ut hvordan vi kan bruke dette systemet til å beskytte vår industri og utvide forretningsmuligheter.

    Insights

    FAQ om LEI-kode når du investerer gjennom et selskap

    Krever investering gjennom et holdingselskap en LEI-kode? Trenger enkeltpersonforetak en LEI-kode? Kan du investere gjennom et selskap? Vi har samlet de oftest stilte spørsmålene om investeringer gjennom et holdingselskap i denne artikkelen.

    Be om mer fra din LEI-leverandør

    Vi har hatt mange samtaler med banker, hedgefond og kapitalforvaltere. De har alle opplevd frustrasjoner med sin LOU på grunn av dårlig kommunikasjon og ditto kundeservice. Du har rett til å kreve mer fra din LEI-leverandør.

    Kundeservice

    Vi er her for å hjelpe deg!